×
Вход в системата


 Нова регистрация


CloseКак изкуственият интелект влияе върху бизнеса

Gala Ai System


boat

Изкуственият интелект (AI) може да донесе значителни ползи за компаниите. Например, проучване на Capgemeni Consulting показва, че 3 от 4 организации, използващи технологии за изкуствен интелект, са успели да увеличат продажбите на нови продукти и услуги с повече от 10%.

Навлизането на технологията за машинно обучение (ML) или, по-общо казано, изкуствения интелект (AI), в различни сфери на човешката дейност вече не е в сферата на научната фантастика, а е част от реалността на нашето време. За съжаление много експерти неглижират въздействието му върху бизнеса и хората, вместо да се фокусират върху неговите практически ползи и приложения.
ИИ разширява възможностите на служителите във фирмите, не ги замества или заплашва
Повечето хора възприемат ИИ като отрицателен фактор, който ще доведе до загуба на работни места и подмяна на хората с машини. По скоро ИИ трябва да се възприема като асистент, който ще увеличи производителността на служителите, предоставяйки възможност да отделят времето си не за рутинна и механична работа, а за по-добри и по-креативни проекти, обогатяващи и отговарящи на възможностите на хората ...
AI ще позволи да се анализират сложни заявки с голям брой променливи и след това да предостави на служителя готово решение. В същото време AI ще анализира ситуацията много по-бързо от човек, така че такива асистенти значително ще увеличат доверието на служителите в ефективността на работата им
. Неотдавнашно проучване на McKinsey установи, че почти половината от времето на мениджъра по продажбите или ръководителя се изразходва за административни въпроси, същата тази рутина, лесно може да бъде автоматизирана чрез изкуствен интелект.

AI и ML ще подобрят комуникацията между бизнеса и клиентите
Според прогнозите на специалистите ИИ ще играе ключова роля в трансформацията на отношенията между бизнеса и клиента, защото това единствената технология, която извършва смислен анализ на поведенческите мотиви и го прави в мащаб и бързо.

Откриват се огромни възможности при използването на ИИ при продажбите. На първо място, това се отнася до автоматизацията на административните и ежедневните задачи, средностатистическият служител на всяка компания, като правило, отделя значителна част от работното си време за рутинни задачи всеки ден, като напомняния за срещи, генериране на оферти и изпращането им, попълване на отчети и т.н Времето за самите продажби се свива. С внедряването на ИИ на практика ще се автоматизират повтарящи се задачи и ще се отвори време за съществените ангажименти.

Още една сфера, в която ИИ има очевиден ефект е определянето на качествата на лийда. Едно от големите предизвикателства днес за B2B маркетолозите е да отсеят и предадат на търговците в точното време само добрите и качествени лийдове.
AI ви позволява да съставите висококачествен списък с потенциални клиенти, да вземете решение за техните квалификации въз основа на анализ на профила на покупка и модела на поведение. Изкуственият интелект може да обработва голямо количество данни, да взема предвид много параметри при вземане на решения, например такива параметри като местоположение, размер на компанията, индустрия, сезон, информация за поведението на потребителите на уебсайта на компанията и други
Освен това AI ще даде пълна картина на текущото състояние на всеки клиент и ще предскаже поведението му. Изкуственият интелект ви позволява да намирате модели в огромни количества данни - в различни канали , като в резултат дава най-пълното и актуално резюме на текущият статус на клиента.

В момента повечето технологични гиганти са вече в процес на използване на ИИ като решение на трудоемки задачи. Компаниите, които бавно приемат тези решения, базирани на AI, ще се окажат в сериозно конкурентно неизгодно положение.
GALAAI

„Гала“ е виртуален гласов асистент.

Симулира жив диалог, разпознава естественото слово и дава отговори на въпроси.

Гала е информационна система за сайт,решава ежедневни задачи по търсене на информация в Интернет и др.

Изпълнява ролята на виртуален сътрудник за обслужване на чат-бот система както и на телефонна линия.

+359 877 95 27 27 - Gala AI PHONE

Facebook

Вижте ни във фейсбук !

Гласовите интерфейси напредват с експоненциална скорост във всички видове индустрии, вариращи от здравеопазване, банковото дело, образование, контактни центрове, ел.търговия, хотелиерство, туризъм, администрация и др.

Чрез Gala AI можете да пуснете свои собствени интеграции на гласови технологии, за да бъдате в крак с потребителското търсене.

GALAAI-Chatbot

Гласов бот за онлайн магазини

Тя отговаря за магазина, дава съвети за продукти, оформя поръчки, събира данни за доставката на стоки, организира доставката, прехвърля чата на оператор

Може да подържа счетоводство, да управлява складова база.

Комуникира с клиенти и служители в реално време

Contact Us